Diskusjonsforum?

Igjen ønsker jeg å stille spørsmålet; Er det behov for et uavhengig diskusjonsforum for radiofolket?

Temaet er kommet opp i sosiale medier gang på gang, og nå vil også jeg ta opp dette temaet igjen.

Facebook, Twitter og andre store aktører er populære platformer for diskusjon i det offentlige, og man kan fort nå ut til veldig mange med enkle grep. Det i seg selv er jo en bra ting, men hvor bra er det egentlig?

Vi ser det daglig i alle miljøer at sosiale medier benyttes i stor grad. Men hvor god kontroll har vi egentlig over hva vi skriver og laster opp? I bunn og grunn har vi absolutt null kontroll. Og i tillegg opplever vi stadig at informasjon forsvinner i de store massene hos de store aktørene selv om det kanskje ligger i lukkede grupper osv.

Hva kan vi gjøre med dette?

Min løsning er å sette opp et dedikert forum for radiomiljøet i regi av CBRadio Norge, og drifte dette med beste hensikt for hobbyen vår.
Men, vil dere benytte dere av det?
Forumet vil bli 99% åpent, slik at man ikke trenger å logge seg inn for å lese hva som er skrevet, og man trenger kun konto dersom man ønsker å delta i debatten. Jeg har dog lurt på om det blir noen seksjoner som vil kreve medlemskap for å lese også. Dette vil jeg se litt på etterhvert som arbeidet ferdigstilles.

Jeg kommer tilbake med mer om forumet og kjøreregler for dette osv etterhvert.

 

//Panservogna – Ole-A