Oppdatering uke 46

For å holde siden ved like må den oppdateres skikkelig med jevne mellomrom og ikke bare litt nå og da.

Denne gangen var det planlagt full gjennomgang fra A til Å, alle script, all tekst, alle lenker etc for å forsikre om at nettsiden fremstår best mulig for dere som besøker denne siden.
Av egen erfaring tar slikt tid, og i kombinasjon med jobb og familie, tar det fort litt lengre tid også. Derfor valgte jeg denne gangen å ta ned siden for en hel uke for å være sikker på at jeg skulle ha nok tid til denne jobben og eventuelle uforutsette saker som skulle dukke opp underveis.

Et punkt på listen min jeg dessverre ble nødt til å legge til side enn så lenge, men som skal prioriteres nå i ettertid er «Operatørdatabasen» som hadde en liten betatest her for en stund siden. Jeg sliter fortsatt litt med å få scriptene til å fungere 100% som jeg  ønsker, men dette begynner å nærme seg. Så, denne databasen kommer selvom det tar mye lengre tid enn planlagt. Jeg tar nå og begynner på scratch med denne fremfor å redde stumpene av det jeg har jobbet med for å få best mulig utgangspunkt.

Et annet punkt, som enda ikke er aktuelt men som står på planen fremover i stedet er aurora varsel og informasjon. Jeg kan ikke love noen eksakt dato for når dette blir tilgjengelig på siden her, men det kommer. Dette er noe jeg selv må sette meg bedre inn i, og det må finnes gode kilder som kan levere data til denne siden igjen. Så, dette kommer etterhvert.

Det er ikke kommet på plass noe nytt banner som passer bedre inn på siden her enda. Dette er ikke helt uten baktanke, da jeg har planer om å kjøre en «konkurranse»/brainstorming med våre følgere for å finne et design basert på ideer fra de som bruker nettsiden og ikke bare hva jeg selv føler for. Så også her vil samfunnet få være med på å utforme CBRN. Vi har jo allerede tatt med oss ønsker fra dere om en raskere nettside som er lysere og lettere å navigere.

Ellers ser det ut til at jeg har fått gjort alt jeg hadde på listen min.
Noe av det som var viktigst for meg i denne omgangen var å få oppdatert personvernerklæringen, samt utarbeidet en cookiepolicy. CBRN er hverken en organisasjon eller bedrift, så vi er ikke underlagt disse retningslinjene. Derimot har vi allikevel valgt å ta med dette for å vise at vi ønsker å fremstå som en seriøs aktør i radiomiljøet.

Jeg satser på at dere besøkende setter pris på jobben som vi legger ned både med denne nettsiden og siden vår på facebook. Det kreves mye tid av oss hver eneste uke for å holde dette prosjektet oppdatert og gående for dere, tid vi gjerne også kunne brukt på familie, venner og kanskje også andre hobbyer. Derfor vil vi be dere om å vennligst gi oss kreditt dersom dere benytter dere av tekst og bilder fra sidene våre både her og på facebook. Om dere nevner oss i teksten, lenker tilbake til våre sider eller liknende slik at det synes hvor teksten kommer fra. På forhån takk for dette.

Om noen har synspunkter, ris, ros, spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss av en eller annen grunn, kan vi nåes på flere måter;
Du kan legge igjen en hilsen på siden vår på facebook eller sende oss en PM på siden på facebook. Du kan også sende oss en epost på post@cbradio.no

Til slutt vil vi rette en stor takk til dere alle som følger med og er aktive på en eller annen måte rundt CBRN. Det er deres engasjement som gir oss ekstra giv til å fortsette med dette prosjektet og videreutvikle det slik at vi kan fremstå på beste mulige vis for denne fantastiske hobbyen vi har!

Takk så lenge, og på gjensyn til neste gang.

//Panservogna – Ole-Anders Basmoen
Grunnlegger og administrator for CBRN

 — Følgende endringer er gjort denne gang —

Nytt og lysere design.
Ryddet opp i menyen
Lagt til kontaktskjema
Oppdatert personvernerklæring
Lagt til cookiepolicy
Lagt til «Hvordan komme igang»
Oppdatert «Reklame Info»
Oppdatert «Det fonetiske Alfabetet»
Oppdatert «Aktiviteter»
Oppdatert «Kanal og Frekvenser»
Oppdatert «Publikasjoner»
Oppdatert «Nyttige Lenker»
Oppdatert «Lover og Regler»
Gjennomgått gjeldende tillegsmoduler for sidens funksjon

— Følgende ble ikke med denne gang —
(Men blir oppdatert fortløpende)

Nytt banner for siden
Operatørdatabase skal ferdigstilles
Legge til varsel for aurora
Mulighet for kommentarer på siden

— Følgende er på tegnebrettet —
(men ikke prioritert pr.d.d.)

Diskusjonsforum
Live chat på siden
Mulighet for opplastninger fra sidens brukere