Facebook og sosiale medier

Til å begynne med var det bare CBRadio.no det ble jobbet med, men etterhvert ble det en liten utvidelse. Først kom CBForum.no på plass, og deretter inntik vi også et par sosiale medier.

Facebook:
Det er her vi har vår største aktivitet nå for tiden. Her publiseres det minst en ukentlig oppdatering om hva vi har oversikt over av radiorelaterte aktiviteter, og i blant kommer det også nesten daglige oppdateringer. Her kan også våre følgere komme direkte i konktakt med oss via meldinger og også skrive rett på siden. På forespørsel deler vi meldinger videre med våre følgere også.
Lenke: www.facebook.com/cbradiono

Instagram:
Ligg bortglemt, men vi er nå der. Lite oppdateringer men det dukker opp litt nå og da og langt ifra til faste tider. Planen er å øke aktiviteten her også etterhvert selv om dette ikke er prioritert i dag.
Lenke: www.instagram.com/cbradionorge

Google G+:
Vi hadde også her en side, men når G+ ble stengt for privatpersoner og de beholdt kun bedriftsnettverket har denne siden blitt lagt bort.

MeWe:
Ett ganske nytt sosialt nettverk. Her ble det oppretet en gruppe for CBRN, men ble fort stengt igjen siden det var svært dårlig med CB Radio brukere her med tilknytning til Norge. Et comeback vil bli vurdert ved en senere anledning dersom andelen norske brukere.

Andre:
Vi har ingen direkte planer om å innta andre sosiale medier med det første, men vi følger med på tviklingen og skulle det dukke opp noe spennende og nytt vil det selvfølgelig vurderes å gjøre et forsøk der også.