Operatørliste – GDPR – m.m.

Da er operatørlisten åpen til litt betatesting en ukes tid så jeg får sjekket at alt fungerer som tiltenkt. Takk til dere for forslaget om noe slikt, og jeg håper så mange som mulig kommer til å benytte denne og legge inn informasjon.

Det vil komme flere felter til denne databasen nåt betaperioden er over slik at dere kan legge inn mer informasjon om dere selv. Slik den er i dag er bare for å forsikre meg om at funksjonen i bakgrunnen fungerer som tiltenkt og at det ikke oppstår noen alvorlige feil ved registreringer etc.

Men, hva med GDPR? Jo, dette er selvøflgelig noe jeg er nødt til å ta hensyn til, og derfor må jeg også oppdatere personvernerklæringen på siden her. Jeg gir meg selv frist til 1.Oktober med å ha denne oppdatert i forhold til gjeldende lovverk og endringer som er gjort på denne siden.
Jeg er også blitt gjort oppmerksom på at siden på facebook burde inkluderes i dette, og det er noe jeg må se litt nærmere på om er aktuelt å gjøre i forhold til CBRN eller ikke. Dette går ikke under opptareingen innen 1.Okt.

Lykke til, og håper dere finner denne oppdateringen på siden nyttig.

 

//Panservogna – Ole-A
Administrator for nettsiden.