Operatørliste

Som mange av dere sikkert har lagt merke til nå, har det kommet en ny lenke i menyen?

Ja, nå er oppdateringen like rundt hjørnet, og jeg holder nå på med finpuss og testing før jeg åpner denne databasen helt for offentligheten.

Hva er så denne listen?

Denne listen blir ikke lengre enn dere selv ønsker. Her kan alle som ønsker legge seg til med informasjon som brukes på luften, og enda mer. (Kun kallenavn og epost er påkrevd).
Her kan vi samle sammen så mange operatører som mulig og lage oss en uavhengig (og frivillig) database med oss som bruker 11-meter’n.
Annen informasjon som man kan legge inn her bli navn, bosted, nettsted, epost(for offentligheten) og litt annet. Dette er helt frivillig å legge til.

All nødvendig informasjon for veiledning til registrering står på nettsiden etterhvert som du går videre, samt at du vil også motta en epost med nødvendig informasjon.

Jeg gleder meg til å se om dette prosjektet fungerer som tiltenkt, og ser frem til å jobbe med å vedlikeholde dette!

Når denne listen er offentliggjort og eventuelle feil er rettet opp og ting fungerer som tiltenkt, kommer jeg til å begynne på neste prosjekt som er auroravarsel og litt tekst som forklarer hvordan innvirkning aurora har for oss som holder på med radio.

Første oppdatering, altså operatørlisten, har jeg nå satt deadline på Søndag 2.September for publisering. Dette vil annonseres både her og på facebook når alt er klart.

Stay tuned!

 

//Panservogna – Ole-A