Brukerundersøkelse, og fremtid!

På facebook spurte jeg brukerne av CBRN hva mer de kunne tenke seg å finne her på nettsiden og på facebooksiden.
Jeg hadde forventet litt mer tilbakemeldinger enn hva som kom inn, men det er bare litt siden det ble publisert, så det kan fort hende det kommer inn flere forslag.

Tilbakemeldingene som kom ganske umiddelbart gikk ut på informasjon som aurora forhold på
11-meter’n, og en slags brukerdatabase hvor man kan legge inn kallenavn etc.

Når det kommer til aurora og slike forhold, er jeg nødt til å lese meg opp litt på dette, da det er noe jeg ikke kan så mye om. Så akkurat dette vil ta litt tid. Makkeren min på facebook, K-01 Bjørn, vil også lese seg opp litt på dette og hjelpe til med publiseringer på facebook om dette.
Når det kommer til denne nettsiden, så vil det komme en egen seksjon et sted med integrerte auroravarsel fra andre nettsider. Så, til dere som kom med dette forslaget, det er underveis!

Forslaget om en brukerdatabase er også et meget godt forslag, og noe jeg allerede er igang med.
Dette blir en database hvor man kan registrere seg, og eneste påkrevde informasjon er kallenavn og epostadresse. Visning av epost offentlig vil bli valgfritt. I tillegg kan man frivillig legge til informasjon som navn, bosted, nettside og litt annet. Det blir også mulighet for å i ettertid av registrering å kunne redigere/oppdatere informasjonen du har lagt inn.

Alle forslag som kommer inn på den statusen vil bli notert, og jeg og Bjørn vil diskutere om de vil være noe vi kan satse på å ta med oss videre i utviklingen av CBRN.
Vi har noen små ting på tapetet selv også som kommer til å synes sånn smått etterhvert.

Jeg har lurt litt på å lage en «admins worklog» her på siden, slik at dere besøkende kan se hva vi jobber med, og hva som ligger inne av forslag. Spørsmålet er hvordan jeg skal løse dette uten å gjøre nettsiden rotete med noe som kanskje for mange kan virke som unødvendig informasjon.

For de som måtte ønske å legge inn forslag til noe vi kan ta med oss videre i utviklingen av CBRN for fremtiden, kan dere kommentere på statusen på facebook her: https://www.facebook.com/cbradiono/posts/1018305408343495
Forslag kan også sendes inn på epost: post@cbradio.no om du ikke kan eller ønsker å benytte facebook.

//Admin Panservogna – Ole-A