Oppgradering!

Det begynner å bli på tide med en real oppdatering av siden her!

Jeg synes det begynner å bli på tide å ta en overhaling her,
en real overhaling….

Så da tenkte jeg egentlig jeg bare skulle informere dere som er innom siden her om at siden da kommer til å bli tatt ned for en ukes tid mot slutten av året.

Og, i den forbindelse så lurer jeg på om det er noe dere besøkende ønsker å kunne finne her på siden i fremtiden som ikke allerede finnes?

En engelsk kortversjon av siden er på tegnebrettet allerede, men den kommer ikke før alt det andre er gjort. Deretter lager jeg den engelske kortversjonen av siden med sammendra av innholdet som finnes ellers på siden.

Men, det er jo så veldig veldig mye annet her i radioverden, og jeg har et ønske om å kunne treffe så mange som mulig selv om denne siden har hovedtyngden på CB’en.

Forslag kan sendes på melding til siden på facebook, eller til post<at>cbradio<dot>no.

I sammenheng med overhaling av denne siden, er forumet oppe til vurdering om det skal bestå, overhales og integreres her, eller avvikles. Dette ønskes det også tilbakemeldinger på. Hvis dette skal bestå på noe vis, trenger jeg å tilknytte en eller flere personer fra radiomiljøet som har interesse for å dra dette videre på vegne av CBRadio Norge.

Når denne nettsiden (i første omgang) blir stengt ned for overhalingen blir annonsert på facebook. Som nevnt regner jeg med å bruke ca en uke på den jobben siden dette også skal balanseres med familielivet, forpliktelser og eventuelle oppdrag jeg måtte ha gående på samme tiden. Mer informasjon om dette kommer når tiden er inne.

Ser frem til å høre fra dere!

//Ole-A. Basmoen, 082 / CB82 / 20LV082