Ut av facebook?

Jeg lurer og lurer.
De store sosiale mediene er vel og bra de, men er de bra for hobbyen vår?Jeg tenker bare litt høyt her, og ønsker gjerne litt tilbakemelding fra dere som er innom siden.
(Benytt kontaktskjemaet)

Facebook er en bra plass for oss å nå ut til massene både i og utenfor radiomiljøet. Det i seg selv er jo vel og bra det. Det er nok for tiden den aller beste arenaen å nå ut på.

Men, jeg tenker at facebook er jo egentlig en ganske rotete arena å holde på med? Det skjer veldig fort at informasjon blir borte i mengden, og til og med blir vanskelig å finne igjen selv med søkefunksjon. Er dette en bra ting? Ikke akkurat.

Da sitter jeg og tenker litt på denne nettsiden og forumet som jeg satt siden. Hvordan skal man klare å samle så mange radiointeresserte som mulig på et diskusjonsforum UTENFOR de store sosiale mediene?
Selvfølgelig må det jo reklameres for dette i moderate mengder, men har vi andre virkemidler som kan benyttes? Jeg tenker litt i retning av konkurransser kanskje, men andre ting?

Fyr løs en melding i innboksen min, så ser vi på det!

Takk for denne gang!

(Ikke glem www.cbforum.no da!)

//Panservogna – Admin – Ole-A Basmoen