Oj! Admin må jobbe litt!

Det er ikke alltid man klarer å henge med i svingene når man forsøker å balansere hobbyer, familie, jobb og plikter. Og, denne gangen gikk det litt galt, men langt ifra så galt at det var galt…

Altså, Facebook har endret på sin API, dermed har boksen på høyre side av nettsiden med siste nytt fra siden vår der blitt borte.
Dette sammen med litt generelle oppdateringer og en forsinket oppgradering av hele siden henger nå etter.

Jeg er kommet i kapp med alle andre prosjekter nå (trur jeg), så jeg går igang med denne nettsiden nå med en gang. Jeg tør ikke love noen eksakt dato siden dette avhenger av ganske mange faktorer, men jeg lover å jobbe så fort jeg bare klarer.

Siden skal oppdateres generelt nå med tekst og lenker, samt facebook boksen.
Deretter går jeg løst på databasen som er nevnt et par ganger tidligere. Denne MÅ vi jo ha på plass snart! (Men den blir en stor verkebyll for meg som skal skrive personvernerklæringen!)

Jobben må gjøres, og det er jeg som må gjøre den.
Enda godt jeg har en så bra makker ved min side på facebook slik at han kan konsentrere seg om den, så jeg kan konsentrere meg om denne siden.
Takk Bjørn! Du gjør en formidabel jobb der!

Mer nytt kommer fra oss på denne nettsiden etterhvert som verket skrider frem.

 

Takk til alle som er innom her (jeg ser deres besøk på statistikken), alle som bidrar på epost og facebook, alle som følger oss på facebook, og alle dere som kommer bort til oss på gaten. Hadde det ikke vert for dere hadde vi skrinlagt CBRN for lenge siden, men dere gir oss den gløden vi trenger for å holde dette gående!

//Panservogna – Ole-A Basmoen